Tillbyggnad av din villa

Vi hjälper dig med tillbyggnation av din villa i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm kommun.

LM Bygg i Vejbystrand utför tillbyggnationen på ett professionellt sätt för ett hållbart resultat. Vi hjälper dig att se till att tillbyggnationen byggs på ett korrekt och prisvärt vis. Vi hjälper dig från start och planering av projektet tills att allt står klart och färdigt. Vi utför dock inte ritnings arbeten men förmedlar gärna en kontakt för dessa arbeten.

Trygg och säker tillbyggnation av ditt hus

Vi kan naturligtvis sköta din tillbyggnation, precis som vi kan hjälpa dig med en hel del andra tjänster. Vi på LM Bygg kan hjälpa dig med andra tjänster som exempelvis nybyggnation, renovering av hus eller badrum men även kakel och klinker. Vi har många års erfarenhet av byggbranschen, vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg och säker med vårt arbete. Oavsett om det handlar om tillbyggnation, nybyggnation eller något annat så hjälper vi dig med det!

Kontakta oss för hjälp med tillbyggnation

Kontakta oss redan idag så hjälps vi åt att komma fram till en gemensam lösning av tillbyggnation. En tillbyggnation är en bra investering för dig som vill ha ett större hus men trivs där du bor. Att investera i sitt hem är alltid en smart och långsiktig lösning, så länge arbetet görs på rätt sätt. Undvik dyra misstag och felplaneringar genom att låta oss göra arbetet. För mer information angående våra tjänster, kontakta oss på mail eller telefon. Har du vägarna förbi Vejbystrand är du alltid välkommen att besöka oss på plats.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.