Om oss som byggfirma

LM Bygg är en byggfirma med säte i Vejbystrand utanför Ängelholm.

Vårt huvudsakliga arbetsområde är Helsingborg, Ängelholm, Båstad och Höganäs kommun. Byggfirman grundades och startades 1993 av Mikael Eurén och Lars Börjesson. 

Efter att Lars Börjessons gick i pension år 2008 inträdde Johan Andersson in i byggfirman. Vi har tillsammans många års erfarenhet av byggbranschen och utför tillsammans med våra anställda alla förekommande arbeten inom byggsektorn såsom: 

  • Nybyggnation av villor såsom platsbyggda (lösvirke) eller prefabricerade villor från husleverantör.
  • Om- och tillbyggnation av villor och fritidshus samt övrigt förekommande renoveringsarbeten.
  • Fasadarbeten
  • Kakel och klinker
  • Fastighetsskötsel

Byggfirma med kvalitet

Vi är en byggfirma som utför arbeten med totalentreprenad då vi styr upp arbetsplaneringen för att resultatet ska bli bättre för kunden. Vi står gärna till tjänst med information vid planeringsstadiet av en eventuell byggnation eller dylikt.LM Fastighetsförvaltning är ett fastighetsbolag med kontor i Vejbystrand, vi startade 1989 med egen produktion av företrädesvis marklägenheter. Företaget ägs av Mikael Eurén och Lars Börjesson. Vi har idag vårt lägenhetsbestånd i Förslöv, Stora Hult, Vejbystrand, Strövelstorp.

Den här artikeln nämner din favorit hats till superlåga priser. Välj mellan leverans samma dag, uppkörning eller beställningshämtning.

Kontakta oss för en trygg och säker byggfirma

Varmt välkommen att kontakta vår byggfirma för mer information om våra tjänster eller om du vill ha en offert på arbetet. Vi är en seriös byggfirma som alltid arbetar med trygghet och säkerhet i första hand.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.