Vi genomför köksrenovering anpassat för alla behov

Är det dags att genomföra en köksrenovering?

Vi på LM bygg i Vejbystrand har flera olika tjänster vi anpassar efter hur du vill att din köksrenovering ska se ut. Våra kunder finns främst i Helsingborg, Höganäs, Båstad och Ängelholm kommun. Vi erbjuder köksrenovering där vi byter hela köket eller en mindre renovering där du kanske endast behöver byta dina skåpsluckor eller bänkskiva. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders önskemål. Vi utför dock inte köksritningar men förmedlar gärna en kontakt för detta arbete.

Ge ditt kök det lilla extra genom en enkel köksrenovering

Vi älskar att höra våra kunders egna idéer för att sen kunna förverkliga dem. Kom med era tankar så hjälps vi åt att tillsammans utföra en köksrenovering utefter era behov och förväntningar. Ibland kan det räcka med en liten köksrenovering för att få fram det lilla extra i köket, som att byta färg på skåpsluckorna, byta handtag eller varför inte en helt ny platsbyggd köksö. Möjligheterna är oändliga och vi vill förverkliga dina drömmar om ett fantastiskt kök. Självklart genomför vi även större köksrenoveringar också så tveka inte att kontakta oss om du även går i de tankarna.

Kontakta LM bygg i Vejbystrand för rutinerade hantverkare som genomför köksrenovering

Önskar ni personlig rådfrågning eller konsultation av erfarna hantverkare kan ni nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vi gör självklart hembesök och tar även emot våra kunder om ni önskar bolla idéer. Vi ser framemot att höra från er!

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.