Kakel & klinker i badrum och kök

Vi arbetar med kakel och klinker i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm kommun.

Drömmer du om ett helt nytt badrum eller ett nytt och fräscht kakel eller klinkergolv till köket? Kanske du vill ha en hall med golv av hållbara klinkerplattor gjort av klassisk terrakotta? Vilka drömmar och idéer du än har i ditt hem så kan vi på LM Bygg i Vejbystrand hjälpa dig att förverkliga dem.

Klinker eller nya kakelväggar?

Att lägga golv eller väggar med kakel och klinker har blivit allt vanligare. För de allra flesta är det otänkbart att välja plastmatta eller våtrumstapet istället för snygga och smakfulla keramikplattor. För att få ett lyckat resultat är det bäst att anlita kunniga fackmän med mycket erfarenhet. Det är speciellt viktigt när det gäller våtutrymmen som badrum, kök och tvättstugan. En korrekt utförd våtrumsrenovering är A och O för att din försäkring ska gälla i framtiden. Det är en prisvärd trygghet för dig som husägare.

Vi är proffs på kakel och klinker

​Vi är med i Byggkeramikrådet så du kan alltid vara säker på att vi utför arbetet rätt med licensiering och där alla papper är på plats. Hos oss är du i trygga händer.

 

Kakel och klinker i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm kommun

Hos oss får du hjälp med både materialval, kakel- och klinkerläggning i Helsingborg, Höganäs, Båstad och Ängelholm kommun av yrkesmän med certifikat för både el- och våtrumsarbete. Kontakta oss redan idag via kontaktformuläret bredvid eller på 0431-452022 så ska vi berätta mer om hur du kan förverkliga dina planer med kakel och klinkers för ditt badrum, ditt kök eller annat rum i hemmet.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.