Nybyggnation

Vi utför en mängd olika tjänster, bland annat nybyggnation i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängleholm kommun

Det krävs både stor och bred kunskap samt lång erfarenhet för att bygga hus på ett tryggt och säkert sätt. Vi på LM Bygg i Vejbystrand hjälper dig med en prisvärd och smart lösning av nybyggnation. Vi grundades redan 1993, vilket ger oss mer än 25 års erfarenhet i branschen. Vi hjälper dig med nybyggnation, men även med om- och tillbyggnation, renovering och en hel del andra tjänster som får dig att trivas i ditt hem ännu bättre.

Från arbetsplanering till totalentreprenad

Vi kan utföra hela byggnadsarbetet från början till slut och vi sköter även underhållsarbetet. Tveka inte på att ta hjälp av oss när du är i planeringsfasen. Då vi har stor kunskap, har vi även många idéer och tips. Vi arbetar främst i Båstad, Höganäs, Helsingborg och Ängelholm kommun. Vi utför de flesta arbeten när det kommer till stugor, villor och fritidshus. Vi utför dock inte ritnings arbeten men förmedlar gärna en kontakt för dessa arbeten.

Kontakta oss för nybyggnation

Kontakta oss redan idag så hittar vi en lösning tillsammans. Vi finns tillgängliga på både telefon och mail. Vill du hellre besöka oss på plats så är du mer än välkommen till kontoret i Vejbystrand. Vi ser fram emot att höra av dig.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.