Ombyggnad av villor

Planerar du att bygga om ditt hus?

Det hjälper vi dig med i Båstad, Helsingborg, Ängelholm och Höganäs kommun. Vi ser till att ombyggnationen av huset sköts på bästa sätt. Med oss på LM Bygg i Vejbystrand blir arbetet alltid gjort både snabbt, effektivt och framför allt säkert. Vi har många års erfarenhet av branschen och hjälper dig med allt ifrån planeringsarbete till färdigt resultat. Vi utför dock inte ritnings arbeten men förmedlar gärna en kontakt för dessa arbeten.

Ombyggnation i Helsingborg, Ängelholm, Höganäs och Båstad kommuner

Vi har kontor i Vejbystrand och hit är du alltid välkommen om du vill besöka oss personligen. Du kan alltid kontakta oss på mail eller telefon om du har frågor eller vill ha hjälp med ombyggnad av din bostad.

Kika gärna på vårt bildgalleri, där kan du hitta både bilder på vår duktiga personal och tidigare samt pågående arbeten. Vi hjälper dig med allt du behöver när det kommer till ombyggnation, nybyggnation, renoveringar, kakel och klinker och mycket mer. Kontakta oss redan idag för mer information eller om du vill boka in ett möte med oss.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.