Professionell badrumsrenovering

Vi på LM Bygg i Vejbystrand, erbjuder badrumsrenovering i Båstad, Ängelholm, Helsingborg och Höganäs kommun

För många är badrumsrenovering en lång och jobbig process, men vi sköter arbetet på ett snabbt och smidigt sätt för att du ska slippa omständigheter under badrumsrenoveringen och arbetets gång.

Badrumsrenovering på rätt sätt

En badrumsrenovering är inte alltid så enkel. Det är en liten yta som ska renoveras och det är en del regler och föreskrifter som ska följas. Det ska tas hänsyn till många arbetsmoment där både planering och organisation av vatten, el och värme är väsentligt. Ordning och reda är viktigt för att badrumsrenoveringen ska bli rätt och bra utfört.

Total badrumsrenovering efter behov och önskemål

Går du i renoveringstankar? Vi hjälper dig att nå dina behov och önskemål. Vi bidrar med både kunskap, råd och vägledning från startat projekt till avslut. Att bo i sitt drömhem är fantastiskt och du ska aldrig nöja dig med något annat, därför är det viktigt att hitta någon som kan göra ditt hem precis som du vill ha det. Vi hjälper dig med total badrumsrenovering. Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och har arbetat med både privatpersoner, företag och kommuner.

Vi åtar oss projekt i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm kommun. Kontakta oss via formuläret intill eller ring oss på 0431-452022.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.