Renovering av hus och fasad

Vi alla vet att det är bra med förnyelse och det gäller även i våra hem och bostäder.

När du köper en ny bostad är det vanligt att du behöver renovera, förändra, byta och förnya för att ditt nya hem ska generera hemkänsla. Det gäller att skapa sig ett hem med egna fotavtryck där hela familjen ska trivas. Vi på LM Bygg i Vejbystrand kan allt om bostäder och fastigheter. Vi hjälper dig att skapa ditt alldeles speciella och unika drömboende. Vårt mål är att presentera, genomföra och leverera ett utmärkt resultat av din renovering, för att du som kund ska bli så nöjd och tillfredsställd som möjligt med resultatet.

Totalrenovering av villor

Vi har mer än 25 års erfarenhet i byggbranschen och arbetar alltid för en hållbar framtid. Vi hjälper privatpersoner, företagare, verksamheter och andra intresserade att genomföra renoveringar oavsett storlek på projektet. Vi finns med från start till slut och levererar alltid allt enligt överenskommelse.

Kontakta oss för renovering

Under fliken Bildgalleri kan du ta del av några av våra genomförda projekt och renoveringar. Vi har renoverat hotell, bostäder, kontor och mycket mer. Vi arbetar främst i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängelholms kommuner. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert, vi är experter på renovering och gör allt för att du som kund ska bli nöjd.

​Kontakta oss för en offert idag

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.