​LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand

Tillbyggnad av din villa

Vi erbjuder tjänster inom tillbyggnad i Båstad, Helsingborg och Ängelholm. Vi utför din tillbyggnad på rätt sätt. ​När du ska göra en tillbyggnad av ditt hus gäller samma regler som vid ändring av befintlig byggnad. Vi kan hjälpa dig se till att allt byggs på ett korrekt och prisvärt sätt. Vi hjälper gärna till redan vid planeringsfasen eller i efterhand för att se till att jobbet blev gjort på rätt sätt. 

Vi kan naturligtvis även sköta din tillbyggnad och dessutom många andra tjänster. Hos oss på LM Bygg kan du hitta tjänster som exempelvis nybyggnation, renovering av hus eller badrum och även kakel och klinker. Vi har många års erfarenhet av byggbranschen, vilket gör att du som kund kan känna dig säker. Oavsett om det handlar om tillbyggnad, nybyggnation eller något annat så kan vi hjälpa till. 

Kontakta oss idag på 0431-452022 så kan vi komma fram till en gemensam lösning.

En tillbygnad är en bra investering

​Att investera i sitt hem är alltid en smart och långsiktig idé, åtminstone så länge som arbetet görs på rätt sätt. Undvik dyra misstag och felplaneringar, låt oss sköta arbetet, vare sig det är i Båstad eller Helsingborg och Ängelholm, vi arbetar på ett mycket professionellt sätt. Du kan kontakta oss genom telefon eller via mejlen. Har du vägarna förbi Vejbystrand så kan du alltid göra ett besök hos oss på plats!

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand
Tel: 0431-4​
52022

E-mail: info@lm-​bygg.com

Org nr: 916754-1912

Partners