​LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand

Renovering av hus och fasad

Alla behöver vi förnyelse lite då och då, detsamma gäller våra hem och bostäder. Många gånger vid ett bostadsköp händer det att man behöver förnya, byta, förändra och utföra en renovering för att skapa en hemkänsla som hela familjen trivs med och tycker om. Det gäller att kunna skapa sig ett hem med egna fotavtryck. 

Vi på LM Bygg kan bostäder och fastigheter och kan hjälpa dig att skapa ditt drömboende. Vårt mål är att presentera, genomföra och leverera ett utmärkt resultat, så att du som kund skall vara nöjd och tillfredsställd med resultatet.

Totalrenovering av villor

​Vi har 50 år av erfarenhet från byggbranschen och arbetar för en hållbar framtid. Vi bygger, förnyar, förvaltar och hjälper bostadssökande att hitta ett nytt hem. Vi hjälper privatpersoner, företagare, verksamheter, kommuner och andra intresserade att genomföra sina projekt. Vi finns med från start till slut och levererar enligt överenskommelse. 

Här på vår hemsida, under Bildgalleri, kan du ta del av några av våra genomförda projekt, som skolor, sjukhus, hotell, vårdhem, bostäder med mera. Vi arbetar främst i Båstad, Helsingborg och Ängelholm. Kontakta oss så ska vi lyssna på just dina behov och önskemål.​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand
Tel: 0431-4​
52022

E-mail: info@lm-​bygg.com

Org nr: 916754-1912

Partners