​LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand

Nybyggnation

​Vi utför en mängd olika tjänster, bland annat så kan vi utföra nybyggnation. Det krävs både mycket kunskap och lång erfarenhet för att kunna bygga ett hus på ett säkert och prisvärt sätt, något du hittar hos oss. 

Vi har varit sysselsatta i byggbranschen i över 20 år, redan 1993 grundades LM Bygg. Förutom nybyggnation så erbjuder vi även om- och tillbyggnation av fritidshus, villor och även mycket annat. Vi är även behjälpliga med tjänster som exempelvis fasadarbete och renovering av ditt hem.

​Från arbetsplanering till totalentreprenad

​Vi kan utföra hela byggnationsarbetet från start till slut och även efter det. Ta gärna hjälp från oss när du är i planeringsfasen, oavsett om det gäller en nybyggnation eller något annat. 

Vi arbetar främst i Båstad, Helsingborg och Ängelholm och vi tar även emot uppdrag som exempelvis kvalitetsansvariga på ett bygge eller fastighetsskötare åt ett fastighetsbolag. Kort och gott så kan vi klara de flesta arbeten när det kommer till stugor, villor och fritidshus. 

Kontakta oss gärna redan idag så kan vi hitta en väg tillsammans. Vi finns tillgängliga både på telefon 0431-452022 och via mejl info@lm-bygg.com. Vill du hellre besöka oss på plats så finns vi i våra lokaler i Vejbystrand, varmt välkommen hit.

Kontakta oss för en offert idag

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand
Tel: 0431-4​
52022

E-mail: info@lm-​bygg.com

Org nr: 916754-1912

Partners