​LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand

Kakel & klinker i badrum och kök

Vi arbetar med kakel och klinker i Båstad, Helsingborg och Ängelholm. ​Drömmer du om ett helt nytt badrum med fräscht kakel eller klinkergolv till köket? Eller kanske en omgjord hall med ett golv belagt med hållbara klinkerplattor av klassisk terrakotta? Vad du än har för drömmar eller idéer när det gäller hur du vill göra om där hemma så kan vi på LM Bygg hjälpa dig att förverkliga dem.

Klinker eller nya kakelväggar?

Att belägga golv eller väggar med kakel och klinker har blivit allt vanligare. För de allra flesta är det otänkbart att välja plastmatta eller våtrumstapet istället för smakfulla keramikplattor. För att få ett särskilt lyckat resultat så är det bäst att anlita kunniga fackmän med erfarenhet. Speciellt viktigt är detta naturligtvis när det gäller våtutrymmen som badrum, kök och tvättstugan mm. En korrekt utförd våtrumsrenovering är A och O för att din försäkring i framtiden ska gälla. Det är en billig trygghet för dig som husägare.

Proffs på kakel

​Vi är med i Byggkeramikrådet så du kan vara säker på att vi utför arbetet rätt och att alla papper är på plats. Hos oss är du i trygga händer.

Hos LM Bygg får du hjälp med både materialval och kakelläggning av yrkesmän med certifikat för både el- och våtrumsarbete. 

Kontakta oss redan idag via kontaktformuläret bredvid eller på 0431-452022 så ska vi berätta mer om hur du kan förverkliga dina planer för ditt badrum, ditt kök eller annat rum i hemmet.

​Kontakta oss för mer information

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand
Tel: 0431-4​
52022

E-mail: info@lm-​bygg.com

Org nr: 916754-1912

Partners