​LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand

Badrumsrenovering

Vi erbjuder renovering av badrum i Båstad, Ängelholm och Helsingborg. För många är renovering av badrum en stor och jobbig process. Under någon eller några veckor blir man av med ett av de viktigaste rummen i bostaden, badrummet, och måste därmed planera om vardagen. 

En badrumsrenovering är heller inte enkel och lätt. På en liten yta skall man ta hänsyn till vatten, el och golvvärme, samt följa regler och föreskrifter. I denna lilla yta är det många arbetsmoment som skall utföra och planering, organisering, ordning och reda är viktigt för att jobbet skall bli rätt och bra utfört. 

Går du i renoveringstankar, då kan vi på LM Bygg hjälpa dig. Vi renoverar ditt badrum enligt dina önskemål och behov. Vi bidrar med kunskap, expertis, råd och vägledning från start till slut.

Renovering och totalrenovering

Man skall bo i sitt drömhem och inte nöja sig med någonting annat. Det är dock inte alltid som man hittar ett hem som lever upp till ens önskemål. Det är inget att oroa sig för, vi hjälper dig med renovering och totalrenovering av ditt badrum. Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och har arbetat med både privatpersoner, företag och kommuner. 

​Vi åtar oss projekt i Båstad, Helsingborg och Ängelholm. Kontakta oss via formuläret intill eller ring oss på 0431-452022.

Kontakta oss för renovering av ert badrum idag!​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

LM Bygg i Vejbystrand HB

Box 63

266 02 Vejbystrand
Tel: 0431-4​
52022

E-mail: info@lm-​bygg.com

Org nr: 916754-1912

Partners